Recomandari utile in contextul Pandemiei Covid-19

Pandemia existenta ne determina sa fim responsabili atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru.
Sanatatea clientilor si a membrilor echipei este si va fi mereu principala noastra prioritate.

Tratam cu maxima seriozitate si responsabilitate situatia actuala. In acest scop am implementat urmatoarele masuri de preventie:

 • Programarile se fac doar telefonic la urmatoarele numere de contact: 0236419992 sau 0746966355;
 • Va rugam sa amanati programarea daca tusiti, aveti febra, ati intrat in contact cu persoane cu aceste simptome sau care au calatorit in strainatate recent (in ultimele 14 zile fata de data programarii la consultatie);
 • Va rugam sa purtati masca si sa o folositi pe toata perioada petrecuta in cabinet;
 • Va oferim dezinfectant pentru maini si va rugam sa il folositi cat mai eficient;
 • La intrarea in unitate va fi masurata temperatura Dvs. de catre personalul cabinetului;
 • Va rugam sa completati un Formular cu informatii despre starea dumneavoastra de sanatate si unul privind Acordul pentru consultatie si folosirea datelor cu caracter personal;
 • Va rugam sa pastrati Distanta de siguranta fata de ceilalti pacinenti si fata de personalul cabinetului;
 • Pentru a evita aglomerarile in sala de asteptare va rugam sa va prezentati neinsotiti la consultatie;
 • In cazul minorilor, acestia vor fi insotiti doar de o singura persoana adulta;
 • Spatiile comune, suprafetele, aparatura si ramele de ochelari vor fi dezinfectate dupa fiecare pacient in parte. Dezinfectarea se realizeaza cu produse profesionale;
 • Evaluam zilnic starea de sanatate a angajatilor nostri, masuram temperatura la inceperea si terminarea programului de lucru.

Intrucat suntem o echipa care va lucra intr-un regim special, este posibil sa nu putem raspunde intotdeauna imediat la telefon. Va rugam sa ne scuzati si sa reveniti cu un alt apel telefonic.

Vrem sa fim alaturi de dumneavoastra si de sanatatea ochilor Dvs.

Despre Noi

 

Misiunea noastră este de a oferi clienților o experiență de sustinere a vederii, deosebita de oricare alta.

18 august 2003 a fost ziua cand nici nu visam cat de departe vom ajunge, ziua in care putini se gandeau la o alternativa pentru sistemul public de sanatate.
Dr. Mazilescu Rodica , a indraznit sa isi urmeze visul: acela de a dezvolta Optim Quality, intr-un brand local de succes, un loc unde pacientii sa ne devina prieteni, un loc unde nevoia lor sa ne provoace sa devenim mai buni, mai umili si mai aproape de ei.
Cu o vasta experienta si daruire, Dr. Mazilescu Rodica, a intemeiat o echipa de elita. Pe parcursul perioadei s-au alaturat echipei Dr. Tiutiuca Carmen – Medic Primar Oftalmolog Conferentiar Universitar, medici specialisti oftalmologi Dr. Totolici Geanina, Dr. Taranu Corina si Tehnicieni optometristi, aducand cu ei ceea ce aduce un tanar: entuziasm si idei noi.
Calificarea si dedicarea medicilor nostri este un model de referinta pentru intreaga echipa. Personalul clinicii noastre, a fost ales pentru profesionalism si angajamentul lor de a oferi servicii medicale de inalta calitate, pacientilor nostri.
Medicii si tehnicienii nostri participa in fiecare an la cele mai importante congrese, cursuri de specializare si schimburi de experienta.
De ce sunt alesi ochii ca suport pentru a exemplifica modalitatile de influentare? Pentru ca privirea este un comportament nonverbal si in acelasi timp un comportament social. Pentru ca ea ne defineste, ne influenteaza si ne schimba atitudinile. Pentru toate aceste motive ne-am angajat în a vă asigura nevoile de îngrijire a ochilor.
Intenționăm să contribuim semnificativ la sanatatea Dvs.
Astfel: Misiunea noastră este de a oferi clienților o experiență de sustinere a vederii, deosebita de oricare alta. La Centrul Oftalmologic Optim_Quality dorim ca pacienții noștri să arate și să se simtă excelent cu mărci de calitate care se potrivesc stilului de viață, pentru ca indiferent dacă întâlnești pe cineva pentru prima dată sau dorești o schimbare, ochelarii îți pot fi de ajutor. Folosind noi tehnologii optice și oferind o selecție largă de stiluri actuale de ochelari, personalul nostru de medici, opticieni si optometriști va oferă ochelari și expertiză, astfel încât fiecare client să găsească ochelarii și lentile potrivit asteptarilor. Prioritatea declarata este să ne păstrăm pacienții să vadă și să arate cât mai bine. Medicii și personalul din cadrul Centrului Oftalmologic Optim_Quality sunt dedicați să ofere cea mai bună îngrijire a ochilor pentru comunitatea noastră în creștere. Ne mândrim cu un serviciu autentic pentru clienți, oferind pacienților modul în care am dori să fim tratați.
Scopul este să vă ajutăm să vedeți cat mai bine și să arătați pe masura asteptarilor! Aveți încredere în serviciile noastre fiabile de îngrijire a ochilor, varietatea de produse, prețul și excelența serviciilor. Vino și răsfoiește gama noastră largă de ochelari de înaltă calitate. Colecția noastră variază de la cele mai populare mărci la branduri consacrate, care ajută pacienții noștri să iasă în evidență din mulțime. De asemenea, punem la dispozitie multe rame accesibile, dar la modă pentru a se potrivi cu fiecare buget.
Clienții Centrului Optim_Quality se bucura de cele mai populare produse de îngrijire a ochilor cu fiecare vizită pe care o fac: rame, lentile de calitate (Rodenstok, Essilor, Hoya, etc), ochelari de citit și soluții pentru lentile de contact. Din momentul în care intrați pe ușă, veți ști că vă aflați la locul potrivit. Găsiți cadrul perfect alegând dintre cei mai tari designeri de astăzi. Opticienii si optometristii noștri revizuiesc și analizeaza personalizat selecția de rame și lentile pentru a ne asigura că ea este întotdeauna nouă. Ei au capacitati de a folosi judecata profesională, abilități excelente de comunicare pentru a face fata tuturor clientilor, abilități interpersonale puternice, capacitatea de a înțelege și a utiliza echipamente complexe. Au abilitați de lucru în echipă, dexteritate manuală, sunt atenți la detalii si au disponibilitatea de a întreprinde o dezvoltare profesională continuă, au răbdarea necesara pentru a îndeplini sarcini repetitive. Atelierul de optica medicala este dotat cu aparate de ultima generatie pentru slefuit lentile si montat ochelari. Este locul unde ochelarii sunt facuti pentru a vi se potrivi perfect. Ochii sunt prețioși, iar grija care li se acordă este la fel de importantă.
La Centrul Oftalmologic Optim_Quality optometria, oftalmologia și optica fac parte din același brand. Astfel, pacientul are garanția de a primi ce este mai bun din trei perspective.Servim fiecare pacient pe rând și mai ales ca și cum ar face parte din familie. Dorim să ne păstrăm clienții printr-un serviciu personalizat și profesional, oferindu-le în același timp un serviciu post-vânzare ușor și eficient. Când un client are o cerere sau o nevoie specifică, facem tot ce ne stă în puteri pentru a răspunde așteptărilor sale.
Va multumim pentru increderea acordata serviciilor si produselor Optim Quality si va promitem ca si anii urmatori vor fi despre voi, prieteni ce ne calca pragul zi de zi!

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar