Recomandari utile in contextul Pandemiei Covid-19

Pandemia existenta ne determina sa fim responsabili atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru.
Sanatatea clientilor si a membrilor echipei este si va fi mereu principala noastra prioritate.

Tratam cu maxima seriozitate si responsabilitate situatia actuala. In acest scop am implementat urmatoarele masuri de preventie:

 • Programarile se fac doar telefonic la urmatoarele numere de contact: 0236419992 sau 0746966355;
 • Va rugam sa amanati programarea daca tusiti, aveti febra, ati intrat in contact cu persoane cu aceste simptome sau care au calatorit in strainatate recent (in ultimele 14 zile fata de data programarii la consultatie);
 • Va rugam sa purtati masca si sa o folositi pe toata perioada petrecuta in cabinet;
 • Va oferim dezinfectant pentru maini si va rugam sa il folositi cat mai eficient;
 • La intrarea in unitate va fi masurata temperatura Dvs. de catre personalul cabinetului;
 • Va rugam sa completati un Formular cu informatii despre starea dumneavoastra de sanatate si unul privind Acordul pentru consultatie si folosirea datelor cu caracter personal;
 • Va rugam sa pastrati Distanta de siguranta fata de ceilalti pacinenti si fata de personalul cabinetului;
 • Pentru a evita aglomerarile in sala de asteptare va rugam sa va prezentati neinsotiti la consultatie;
 • In cazul minorilor, acestia vor fi insotiti doar de o singura persoana adulta;
 • Spatiile comune, suprafetele, aparatura si ramele de ochelari vor fi dezinfectate dupa fiecare pacient in parte. Dezinfectarea se realizeaza cu produse profesionale;
 • Evaluam zilnic starea de sanatate a angajatilor nostri, masuram temperatura la inceperea si terminarea programului de lucru.

Intrucat suntem o echipa care va lucra intr-un regim special, este posibil sa nu putem raspunde intotdeauna imediat la telefon. Va rugam sa ne scuzati si sa reveniti cu un alt apel telefonic.

Vrem sa fim alaturi de dumneavoastra si de sanatatea ochilor Dvs.

Blephasteam

 

BLEPHASTEAM, un nou tratament pentru blefarită


Ce este dispozitivul BLEPHASTEAM?


Blephasteam este primul dispozitiv de încălzire al pleoapelor, recomandat pentru ameliorarea simptomelor de disfuncţie al glandelor meibomiene şi boli asociate, cum ar fi blefarita, meibomita, acnee rozacee oculară, şalazion, intoleranţă la lentilele de contact, sindromul de ochi uscat. Pe baza studiilor ştiinţifice originale ale Dr. JR Fuller, dispozitivul Blephasteam® a fost elaborat în conformitate cu marcajul CE de către Laboratoires Thea, o companie recunoscută ca fiind lider oftalmologic specializat în îngrijirea pleoapelor şi proiectat în colaborare cu specialişti de îngrijire a ochilor.
Blefarita este o boală inflamatorie şi/sau infecţioasă a pleoapelor cu caracter recidivant. Aceasta este favorizata de piele seboreică, boli inflamatorii, de acneea rozacee, igiena deficitara, teren alergic si altele. Blefarita este o boala cronică şi contribuie la dezvoltarea disfuncţiilor glandelor meibomiene şi sindromului de ochi uscat. Glandele meibomiene sunt localizate la nivelul pleoapelor şi produc material lipidic care formează stratul exterior al filmului lacrimal normal. Disfuncţia glandelor meibomiene poate fi responsabila pentru 80% din cazurile de sindrom de ochi uscat.

Cum funcţionează dispozitivul Blephasteam?

Blephasteam este un dispozitiv asemănător ochelarilor de protecţie tip goggle, prevăzut cu camere etanşe care se potriveşte in jurul orbitei. Acest lucru facilitează transferul de căldură de la o sursă de căldură controlată(42°C ) în condiţii de siguranţă. Pacientul poate clipi si poate privi prin ochelarii de protecţie, în timp ce tratamentul este în curs de desfăşurare. In interiorul dispozitivului se introduc Inelele blephasteam umezite cu soluţie salină. Inelele sunt de unică folosinţă şi sunt inlocuite după fiecare utilizare. Dispozitivul se curăţata cu grijă si se dezinfecteaza cu alcool după fiecare utilizare. Este recomandat ca pleoapele să fie masate usor după terminarea tratamentului. Înainte de începerea tratamentului, lentilele de contact trebuie îndepărtate şi nu se administrează picături în primele 15 minute după tratament. Se recomandă folosirea tratamentului cu dispozitivul blephasteam de două ori pe zi. Acesta durează zece minute.

BLEPHASTEAM® AVANTAJE:

 • Datorită design-ului este posibilă obţinerea în mod controlat a căldurii şi umidităţii cu o acţiune benefică asupra sănătăţii oculare;
 • Imbunatateste activitatea glandelor meibomiene si stabilitatea filmului lacrimal;
 • Convenabil, uşor de folosit : 10 minute de două ori pe zi;
 • Soluţie naturală pentru igiena pleoapelor şi sănătatea suprafeţei oculare.
 • Pentru informatii si programari: